Klantvragen
Klantvragen

Klantvragen

MPuls ontwerpt en regisseert ingrijpende, participatieve verandertrajecten, zoals strategie-ontwikkeling & implementatie, samenwerkings- & integratieprocessen, structuur- & proceswijzigingen, en cultuurverandering. Onze focus ligt daarbij op (middel)grote organisaties, zowel profit als non-profit. Daarnaast verzorgen we maatwerktrainingen over het ontwerpen en begeleiden van participatieve veranderingsprocessen en over leidinggeven aan fundamentele verandering. Steeds weer gebaseerd op de baanbrekende veranderprincipes van Whole Scale Change.

We hebben een sterke reputatie opgebouwd als organisatieontwikkelaars met een onconventionele, methodische en vooral participatieve aanpak van verandering waarin we advies, procesbegeleiding en realisatie gelijk op laten gaan. Een uiterst praktische benadering om het wat en het hoe te combineren: we maken met u en uw organisatie het vraagstuk glashelder, ontwikkelen samen een plan van aanpak en voeren dat ook gezamenlijk uit. Dat zorgt voor organisaties die blijvend beter en sterker worden – verankerd in de organisatie en dus duurzaam. Dát is onze manier van werken.

Klanten vragen ons:

  • Te helpen bij het participatief ontwikkelen van visie en strategie
  • Te helpen bij de ontwikkeling van leiders, zowel individueel als in (management)teams
  • Te helpen bij het waarmaken van beloften van fusies
  • Te helpen bij cultuurverandering
  • Te helpen een veranderprogramma te ontwerpen en te regisseren
  • Een event te organiseren die zorgt voor inspiratie en veranderenergie
  • Een in-company training te verzorgen over participatief veranderen en Whole Scale Change

Waar de vraagstukken uiteenlopen, hebben onze veranderprogramma’s altijd één gemene deler: het inzetten van krachtige participatieve methoden, die het mogelijk maken leiders én medewerkers actief en tegelijk te betrekken bij veranderingen. Van meet af aan. In onze projecten doen zonder uitzondering veel mensen mee. Veel mensen die samen bouwen aan beter.

Wij

Mensen / Profiel
Ambities / Kernwaarden


Volg ons op:

Visie

In elke organisatie is een immens potentieel aan energie, creativiteit en intelligentie aanwezig om ambities waar te maken en problemen op te lossen. Met onze methodische en participatieve veranderaanpak wordt de energie en inzet van medewerkers optimaal benut. Dat maakt organisaties blijvend sterker.