Discaimer

Discaimer

Gebruikersvoorwaarden en wettelijke beperkingen

Gebruik van de site betekent dat u de onderstaande voorwaarden accepteert. MPuls organisatieontwikkeling verleent u het recht om de materialen op deze website uitsluitend voor eigen, niet-commercieel gebruik weer te geven en te downloaden, onder voorbehoud dat u alle auteursrechten en andere eigendomsnotities respecteert die worden omvat in de originele materialen of kopieën van de materialen. U dient de materialen op deze site op geen enkele wijze te wijzigen of te reproduceren, publiekelijk ten toon te stellen, te gebruiken, te distribueren of op andere wijze te gebruiken voor een willekeurig publiek of commercieel doel zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming. De materialen op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en elk ongeautoriseerd gebruik van materiaal op deze site heeft mogelijk overtreding van auteursrecht, handelsmerk, en andere wetten tot gevolg.

MPuls draagt geen verantwoordelijkheid voor de gelinkte sites van derden, voor de inhoud van de sites of voor het privacy-beleid dat op de sites wordt toegepast. Als u besluit een site van derden te bezoeken die is gekoppeld aan deze site, doet u dit volledig op eigen risico.

Beperking van aansprakelijkheid.

MPuls is in geen geval aansprakelijk voor schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, onafhankelijk van garantie, contract, onrechtmatige daad of andere wettelijke theorie en onafhankelijk van het op de hoogte zijn van de mogelijkheden van zulke schade. Als de gebruikmaking van de materialen of informatie van deze site resulteert in de behoefte aan dienstverlening, reparatie of correctie van uitrusting of gegevens, neemt u daarvoor alle kosten tot rekening.

Algemeen.

Deze termen kunnen elk moment door MPuls worden gereviseerd en bijgewerkt. Bezoek deze site regelmatig om de huidige voorwaarden door te nemen, deze hebben een bindende waarde. Bepaalde bepalingen in deze voorwaarden worden mogelijk overtroffen door expliciet aangegeven wettelijke notities of voorwaarden die op bepaalde pagina's van deze site worden weergegeven.

Deze voorwaarden werden voor het laatst gereviseerd op 18 juni 2009

Wij

Mensen / Profiel
Ambities / Kernwaarden


Volg ons op:

Visie

In elke organisatie is een immens potentieel aan energie, creativiteit en intelligentie aanwezig om ambities waar te maken en problemen op te lossen. Met onze methodische en participatieve veranderaanpak wordt de energie en inzet van medewerkers optimaal benut. Dat maakt organisaties blijvend sterker.